top of page
ddda.png

A.S. Digital Creation Studio
Arnela Šabanović

grafički dizajn / ilustracije / web dizajn
Minerals and Stones
artflow_202108031835.png

Od 2015. eksperimentišem i razvijam svoje tehnike i vještine. Inspiraciju pronalazim gdje god pogledam, a to se neizbježno filtrira u mom radu. Potražite dodatne informacije u vezi s mojim radom. 

PREUZMI BIOGRAFIJU

01 STRUČNOST

WORDPRESS

75%

CORELDRAW

80%

INDESIGN

75%

PHOTOSHOP

85%

ILLUSTRATOR

80%

SKETCHUP

80%

HTML & CSS

85%

PROFESSIONAL 
PORTFOLIO

02 PORTFOLIO

MOJI RADOVI. POGLEDAJTE VIŠE >

03 USLUGE

GRAFIČKI DIZAJN
WEB DIZAJN

Izrada modernih, elegantnih i funkcionalnih web stranica koristeći najnovije tehnologije. 

Izrada logotipa

Logo ili zaštitni znak, predstavlja suštinu i identitet vaše firme na tržištu, nešto po čemu će ona biti prepoznatljiva. Izrada logotipa prvi je i temeljni korak u stvaranju prepoznatljivog vizualnog identiteta. 

Vektorizacija logotipa

Imate logo u rasterskom formatu kao .jpg ili .png sliku, a povećavanjem slike  

umjesto oštrih linija vidite kvadratiće. U sklopu naše usluge vektorizacija logotipa, nudimo Vam prebacivanje rasterske slike loga u vektorski format te po potrebi doradu logotipa.

Dizajn memoranduma

Profesionalni dizajn memoranduma u skladu sa vizualnim identitetom firme i knjigom grafičkih standarda​. 

Dizajn plakata, postera

Pripremite i pošaljite nam materijale za izradu plakata u digitalnom formatu npr. Word dokument sa tekstovima, fotografijama, logotipom i ostalim sadržajem, a mi ćemo vizualno oblikovati plakat prema formatu koji želite.

Dizajn diploma, certifikata i zahvalnica

Diplome, certifikati i zahvalnice uglavnom predstavljaju zvanične dokumente koje najčešće dodeljuju određene institucije. Upravo iz tog razloga dizajn treba da odslika karakter ustanove koja ih dodeljuje.

Dizajn vizit karti

Ne razmišljajte da li je neko tačno upisao vaš broj telefona i ne tragajte po torbi za hemijskom olovkom koju nemate, već klijentu jednim potezom predstavite uslugu koja mu je potrebna – starom dobrom vizit kartom. 

Dizajn naslovnice knjige

Ako trebate naslovnicu knjige sada možete imati jedinstveno profesionalno djelo, naslovnicu napravljenu po najvišim grafičkim standardima, bogato ilustriranu, dizajniranu da pobudi želju gledatelja, da svakako uzme Vašu knjigu u ruke i pogleda o čemu se tu radi.

IZRADA ILUSTRACIJA

Nacrtat ćemo Vašu priču, ilustrirati slikovnice ili izraditi super poklon za bilo koju prigodu u obliku crteža ili karikatura po narudžbi.

DIGITALNI MARGETING I DRUŠTVENE MREŽE

Trebate usluge marketinga putem društvenih mreža kao i njihovo vođenje i održavanje? Na pravom ste mjestu! Postavljanje tekstualnog, foto, video i drugog sadržaja koji podstiče angažman publike, kao i plaćeno oglašavanje na društvenim medijima (Facebook, Instagram, YouTube i sl.) jedan je od najboljih načina da budete viđeni i prepoznati na Internetu.

FOTOGRAFIJA I VIDEO

Nudimo usluge fotografisanja i obrade slika, te snimanje i uređivanje video sadržaja.

Halftone Image of Crowd

Let's Work Together

Marble Surface

Bez obzira šta želite, možete računati na moje usluge za smjernice i podršku potrebnu za izradu vrlo uspješnog projekta. Svaka je usluga potpuno personalizirana i implementirana na sveobuhvatan, profesionalan način kako bi premašila Vaše očekivanja. Iz tog razloga budite slobodni da me kontaktirate za moguću saradnju!

EXPERIENCEO
CONTACT
KONTAKT

Ovim obrascem dostaviti ćete lične podatke u svrhu dobivanja adekvatne ponude za uslugu i biti će korišteni isključivo u navedenu svrhu, te neće biti ustupani trećim osobama. 

Hvala Vam!

  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
bottom of page